כבר שנתיים אנחנו חושבים שהקורונה אוטוטו מאחורינו, אבל העובדות מראות אחרת ובדרך כלל, הקורונה מנצחת. עד שהיא תעלם לגמרי מחיינו, נצטרך לדעת איך לגרום לחיטוי מלא ממנה ובעיקר, כיצד עושים זאת בצורה הרפואית הנכונה.
חיטוי נגד קורונה – המדריך המלא |
נגיף הקורונה יכול לנחות על משטחים רבים. ייתכן שאנשים יידבקו אם הם יגעו במשטחים האלה ואז נגיעה נוספת באף, בפה או בעיניים, יכול להוליד הידבקות לקורונה.
ברוב המצבים, הסיכון לזיהום ממגע במשטח הוא נמוך. הדרך האמינה ביותר למנוע זיהום ממשטחים, היא לשטוף ידיים באופן קבוע במים וסבון או להשתמש בחומר לחיטוי ידיים על בסיס אלכוהול.
למי מיועד חיטוי עצמי נגד קורונה? |
הנחיה זו מיועדת לבניינים במסגרות קהילתיות ואינה מיועדת למסגרות בריאות או למתקנים אחרים שבהם עשויים לחול תקנות או נהלים ספציפיים לניקוי וחיטוי נגד קורונה. בנוסף, הנחיה זו, חלה רק על ניקוי וחיטוי כדי למנוע את התפשטות הנגיף.
זה לא חל על כל ניקוי או חיטוי הדרושים כדי למנוע התפשטות של חיידקים אחרים. פעלו תמיד לפי הנהלים הסטנדרטיים והתקנות המתאימות הספציפיות לסוג המתקן שלכם עבור תקני מינימום לניקוי וחיטוי.
מתי לנקות ומתי לחטא? |
ניקוי עם מוצרים המכילים סבון או חומר ניקוי אחר, מפחית את החיידקים על משטחים על ידי הסרת מזהמים ומפחית את הסיכון לזיהום ממשטחים. ניקיון בתדירות של פעם ביום, בדרך כלל מספיק כדי להסיר את וירוס הקורונה שעלול להיות על משטחים.
צרו קשר לחברת הדברה שמתמחה בחיטוי נגד קורונה >>>
נקו משטחים בעלי מגע רב |
דוגמאות למשטחים בעלי מגע גבוה כוללים עטים, דלפקים, עגלות קניות, שולחנות, ידיות דלתות, מתגי תאורה, מסילות המדרגות, לחצני מעלית, שולחנות כתיבה, מקלדות, טלפונים, דפים, כוסות וכדומה.