התרבות הישראלית היא תרבות מובהקת אשר שמה דגש עצום על אוכל. אנחנו אוהבים לארח, אנחנו אוהבים לאכול אך הכי הרבה אנחנו אוהבים לבשל. ישנם אנשים אשר אוהבים להכין אוכל ביתי, אחרים אוהבים להכין אוכל מודרני ויוקרתי אך נראה כי יותר ויותר אנשים דווקא התאהבו בתחום של קונדטוריה. כך אנחנו יכולים לראות כי יש מאות אתרים המספקים מתכונים איך להכין את העוגה המושלמת או את הבורקס הטוב ביותר וישנים מאות אלפי אנשים המנהלים דיונים ערים האם להשתמש בסוכר, מוצרי אפיה או כל מרכיב אחר שרבלנטי למנה שלהם. אם אתם רוצים להעלות את רמת האפייה שלכם אנחנו ממליצים לכם לשקול ברצינות את האופציה של קורס קונדוטריה. קורס זה יעניק לכם בסיס יקר ערך ויאפשר לכם לנהל את עניינכם בצורה החכמה והטובה ביותר שיש וזהו משהו שאתם חייבים לקחת בחשבון.
מהו הדבר החשוב ביותר בלימודי קונדטוריה?
אין ספק שאם אנחנו מחליטים ללמוד קונדטוריה אנחנו צריכים לעשות הכול בכדי ללמוד בקורס הטוב ביותר. זה לא כל כך משנה באילו מוצרי אפייה אנחנו עושים שימוש, אם במוצרים של לירון בראשית הכי טובים או אחרים, וזה הרבה יותר משנה מהי רמת הקורס שאנו הולכים אליו. עליכם להפנים ולהבין כי הדבר החשוב ביותר בקורס הוא המרצה. ככל שהמרצה יהיה יותר טוב כך הקורס יהיה ברמה יותר גבוהה ויאפשר לכם ללמוד את הנושא בצורה הטובה ביותר שיש. לכן כאשר אתם נרשמים לקורס אנחנו מציעים לכם לבחון מי הוא המרצה, מהי רמתו המקצועית, האם יש לו הכשרה מספקת ודי ניסיון בכדי ללמד את התלמידים והבטיח כי הם יסיימו את הקורס כאשר הם שולטים בצורה מושלמת בתחום של קונדטוריה.
האם כל מי שלומד קונדטוריה צריך לעבוד במקצוע זה?
אין ספק כי לימודי קונדטוריה פותחים בפנינו עולם מסעיר ותעסוקה מעניינת מאוד. אך שימו לב אתם ממש לא צריכים ללמוד קונדטוריה בשביל לעסוק בכך בתור מקצוע ואתם בהחלט יכולים ללמוד את המקצוע בשביל לפתח תחביב ולהתמקצע בתחביב זה. כך גם תהיו מומחים במקצוע וגם תוכלו להמשיך בעבודה הרגילה שלכם.