אתם נמצאים לפני תכנון וארגון אירוע חשוב. בין אם זה האירוע המשמעותי ביותר בחייכם: חתונה למשל ובין אם חגיגה משפחתית כמו יומולדת 60 לסבתא, בטח אתם מתלבטים לגבי המון דברים. סוג האירוע, המקום, האווירה שתיווצר, כמות המוזמנים, המוזיקה, התכנית… יש לא מעט החלטות שצריך לקבל ולכן בחרנו לעזור לכם לפחות עם אחת מהן שהיא חשובה מאוד ותשפיע בסופו של דבר על טיב האירוע וקשורה לסוג האוכל שיוגש באירוע שלכם. מתכנני אירועים רבים בוחרים דווקא בתפריט חלבי והשאלה היא למה… אז הנה כל הסיבות לעשות קייטרינג חלבי לאירועים.
המנות משתלבות עם יותר דברים…
בשר הולך עם יין אדום ודגים עם יין לבן. אמנם תפיסה מעט מיושנת אבל זה עדיין תופס גם בעולם שלנו.
לעומת זאת, מנות חלביות כמו מאפים עם גבינות, סלטים מיוחדים מארטישוק וירקות העונה, אספרגוס עם פרמז’ן, רביולי עבודת יד במילוי תרד וריקוטה, פטריות ביין לבן וחמאה משתלבים לא רק זה עם זה, אלא עם כל משקה שהוא וזה פשוט מושלם. עם תפריט חלבי יש יותר אפשרויות מה שנותן לנו יותר צבעים, יותר גיוון וגם מכניס לאירוע שלנו מאין תחושה של מסעדת טאפסים כייפית.
יותר קליל
אירוע המבוסס על תפריט חלבי, צמחוני או טבעוני הוא הרבה פחות כבד, גם באווירה וגם בבטן. אם אתם רוצים שהאורחים שלכם יישארו עירניים, ירקדו לאורך כל האירוע ויהנו מבלי לפהק, תפריט חלבי בהחלט ייתן לכם מענה לזה.
אפשר להשתגע עם הקינוחים
לרוב יש חשיבות לנושא הכשרות והקינוחים המוגשים ברוב האירועים הם פרווה ולכן פחות טעימים. באירוע עם תפריט חלבי אפשר ללכת עד הסוף עם הקינוחים ולהתפרע עם טירמיסו משגע, גלידות שמנת בשלל צבעים, עוגות גבינה ועוד.
יותר קל ליצור אירוע קונספט
אם אתם הולכים על אירוע המבוסס על קונספט כמו ״חתונה יוונית״, ״בר מצווה איטלקית״, ״יום הולדת ספרדית״, הרבה יותר קל וכייף להבליט את הקונספט עם אוכל חלבי מאשר בשרי שמעט מגביל אותנו במגוון האפשרויות שיש לנו.
לסיכום, תפריט חלבי הוא המפתח לאירוע קליל באווירה נינוחה שישאיר לכל האורחים טעם של עוד.