בעידן העכשווי, רובנו עברנו לרכוש כרטיסים להצגות תיאטרון באופן מקוון או במילים אחרות אונליין. רכישת הכרטיסים נעשית בצורה מאובטחת, אבל בחלק מהאתרים אנחנו צריכים לדעת להיזהר בפני הסכנות ברשת שיכולות לגרום לפרסום כרטיס האשראי שלנו. אז איך אנחנו רוכשים כרטיסים בצורה בטוחה אונליין? כל המידע במאמר הבא.
1. יש מבחר של אתרים שמוכרים כרטיסים להצגות תיאטרון דרך האינטרנט. אנחנו צריכים לשים לב שהאתר שאנחנו רוכשים ממנו עובד עם משרד כרטיסים רשמי, כזה שיש לכם אחריות על הכרטיס במקרה של ביטול או שינוי.
2. אנחנו צריכים לשים לב שהרכישה מתבצעת בצורה מאובטחת, זאת אומרת שאנחנו רואים תמונה של מנעול (SSL) בשורת הכתובת, כך נדע שהאתר מאובטח בפני פריצות.
אבל לא תמיד. פריצות לאתרים יכולות לקרות גם אם האתר מאובטח בכתובת שלו. מה אנחנו צריכים לעשות? לא לשמור את פרטי כרטיס האשראי באתר.
3. משרדי כרטיסים נותנים לפעמים אפשרות לשמור את פרטי הכרטיס האשראי לרכישה הבאה של הצגות תיאטרון, אנחנו צריכים לבטל את האפשרות הזו כך שהיא לא תישמר באתר בגלל שאם תקרה פריצה של האקר, פרטי הכרטיס לא יהיו שמורים.
4. עוד פרט שאנחנו צריכים לשים לב אליו הוא: האם להאתר יש תיבת צור קשר? במקרה של ביטול או שינוי, האם יש לכם "אמא ואבא" לכרטיסים? חשוב לבדוק. האם יש טלפון ליצירת קשר? חשוב לבדוק. האם יש אימייל בו תוכלו ליצור קשר? גם זה, חלק מהבדיקה שאנחנו עושים לפני הרכישה.
5. ודבר אחרון שאנחנו בודקים – האם מחיר הכרטיס הוא ריאלי ולא כחלק מספסרות? תופעה מדאיגה היא הספסרות ברשת – אנשים שרוכשים כרטיס בזול ומוכרים ביוקר. צריך לשים לב שאתם לא נופלים בפח ומשלמים יותר מהכרטיס המקורי, בלי קשר להנחות והטבות שנמצאים דרך האתרים השונים המאומתים.
מאיזה אתר כדאי לרכוש כרטיסים? אתר Ticketsi מאפשר רכישה של הצגות תיאטרון באמצעות משרדי כרטיסים רשמיים שנותנים אחריות על הכרטיסים. בנוסף, האתר מחפש ומציע כרטיסים להצגות בהנחה משמעותית שגם הם דרך משרדי כרטיסים מאומתים.
לסיכום, רכישת כרטיסים להצגות דרך האינטרנט היא חיונית ואנחנו צריכים לשים לב מאיזה אתרים אנחנו רוכשים בבטחה.